Sparebank1 Nord-Norge

En bank som ser den enkelte og lager skreddersydde løsninger en pådriver for folk og næringsliv og for trivsel og skapervilje i. Neymar scoret to ganger Lionel Messi og Sergio Ramos en hver da Paris Saint-Germain knuste Nantes 4-0 i den franske supercupen i fotball i Israel.


Pin On Norske Bedriftsblogger

Alliansen består av 12 selvstendige banker som samarbeider om felles plattform og merkenavn.

. Det var de ansatte ved gjenvinningsstasjonen som fant granaten sammen med metallavfallet som var kastet på Mjåtveit gjenvinningsstasjon og politiet har varslet Forsvaret om funnet melder Bergens Tidende. SpareBank 1 Nord-Norge har vokst i takt med utviklingen av lokalsamfunnene og landsdelen. Politiet mener det kan være snakk om en lysgranat fylt med.

Som samfunnsaktør er våre tanker med alle som er påvirket og som finansaktør har vi et særlig ansvar å følge opp de internasjonale forpliktelser som Norge har påtatt seg i forbindelse med sanksjonene mot Russland. SpareBank 1-alliansen er et norsk banksamarbeid etablert i 1996 som er organisert gjennom de felleseide selskapene SpareBank 1 Gruppen AS og SpareBank 1 Utvikling DA med deres datterselskaper i tillegg til flere andre direkte eide selskaper av SpareBank 1-bankene. Vi har den dypeste medfølelse for alle som er berørt av krigen i Ukraina.

Visjonen vår er For Nord-Norge Så enkel men også så ambisiøs og krevende. I dette ligger det at vi skal være en bank for alle typer kunder i hele landsdelen. Del Del i Messenger Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert.

Del i Messenger Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert. Det bekrefter Nordhordland og Gulen Interkommunale Renovasjonsselskap i en pressemelding.


Pin Pa Norge

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel